REIZEN DOOR DE OGEN VAN

een local

Als je op reis gaat, wil je zoveel mogelijk meekrijgen van de plaatselijke cultuur en de mensen, maar hoe leer je een land nu het beste kennen? Local Touch Travel brengt jou op verschillende manieren in contact met de lokale bevolking. Op deze manier neem je (soms letterlijk) een kijkje in hun leven en leer je meer over de gebruiken en achtergronden van een land en haar bewoners.

Wij hebben daarom een aantal bijzondere “belevingen” samengesteld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een thuisdiner bij een local in Athene? Of leer een Griekse hartige taart bakken op de ouderwetse manier van Bakker Antonis op Naxos. Hou je van het rustige plattelandsleven? Neem dan een kijkje op een boerderij op Mykonos en maak kennis met de tradities en lokale producten van de Griekse Boeren.

Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Al onze belevingen zijn vooraf te reserveren en vinden plaats in kleine groepen. (tegen meerprijs ook privé-tours mogelijk).

THUISDINER

Dionysia en haar gezin nodigen je uit om bij hen thuis plaats te nemen aan tafel in de prachtige tuin. Voor één avond word je onderdeel van een échte Griekse familie. Dionysia staat de hele middag in de keuken zodat jullie kunnen genieten van de meest verrukkelijke, traditionele gerechten en Griekse wijnen. Als je het leuk vindt, mag je zelfs een handje helpen. Tijdens het koken voer je gezellige gesprekken en heb je het gevoel alsof je vrienden voor het leven hebt gemaakt. Dit is écht een ervaring om nooit te vergeten!

Geïnteresseerd in deze bijzondere belevenis? Laat je adviseren door onze reisspecialisten of bekijk hier ons reisaanbod.

Athene

Vanaf € 75,- p.p.

BOERENLEVEN

Stap even uit je dagelijkse ritme en kom tot rust op het Griekse platteland. Tijdens deze Mykonische Farm Experience maak je kennis met de producten en de tradities van de Griekse boeren. Onderweg naar de boerderij bezoek je het prachtige, kleine Panagia Tourlianis klooster. Bij aankomst op de boerderij komen de geuren van verse groenten en fruit je al tegemoet. Uiteraard kun je verschillende dingen proeven, afhankelijk van het seizoen. Tijdens de wandeling over het terrein zullen diverse dieren je vriendelijk begroeten. Dan is het tijd voor de sommelier om je mee te nemen op een reis langs 3 bijzondere, lokale wijnen. Krijg je al trek? Dat komt goed uit, want de kookdemonstratie begint! Lokale gerechten zoals spinazie taart, gevulde tomaat & paprika en uiteraard Tzatziki staan op het menu. De liefhebbers mogen zelfs een handje helpen. En dan.... zoals bij een echte boerenfamilie; met zijn allen aan een lange tafel en smullen maar!

Geïnteresseerd in deze bijzondere belevenis? Laat je adviseren door onze reisspecialisten of bekijk hier ons reisaanbod.

Mykonos

Vanaf € 89,- p.p.

BAKKEN MET BAKKER ANTONIS

Voor deze beleving nemen we je mee naar Kinidaros Village; een traditioneel dorpje waar de inwoners eerst leren dansen nog voordat ze kunnen lopen. De 3e generatie van de familie Tselentis beheert al 70 jaar deze bakkerij en dagelijks wordt hier 200 kilo brood in de houtoven gebakken.

Bakker Antonis vertelt je zijn familie geheimen en hij leert je hoe je de lekkerste hartige taart van het eiland bakt! Terwijl de taart in de oven staat, maak je een wandeling van ca. 30 minuten door het plaatsje Kinidaros. Voor de terugweg hoef je alleen je neus maar te volgen en bij terugkomst mag je meerdere lekkernijen in de bakkerij uitzoeken. De prachtige tafel onder één van de eeuwenoude eikenbomen staat al klaar dus het genieten kan beginnen! Smakelijk eten!

Geïnteresseerd in deze bijzondere belevenis? Laat je adviseren door onze reisspecialisten of bekijk hier ons reisaanbod.

Naxos

Vanaf € 85,- p.p.

Hydra Griekenland Reizen Vakantie Local Touch Travel

Contact met de locals, dat is pas écht een manier om een land en een cultuur te leren kennen. Je verdiepen in hoe de mensen daar leven en kennismaken met de lokale gebruiken en tradities. Door onze reizen maak je op verschillende manieren een connectie met de mensen en keer je met bijzondere verhalen weer terug naar huis.

belevingen

Op zoek naar nog meer

waar je echt in contact komt met de locals?

Neem contact op met onze reisspecialisten en laat je adviseren wat het beste bij jou past.

met locals.

En land echt ontdekken doe je door contact te hebben

Laat Local Touch Travel bijzondere activiteiten organiseren, creëer waardevolle momenten en beleef je mooiste verhaal.

Local Touch Travel Griekenland Reizen Vakantie Eilandhoppen team over ons debbie hendriks

ADVIES OP MAAT?

Debbie

Plan dan nu een kosteloos adviesgesprek met reisspecialist

en laat jouw perfecte reis samen stellen. De genoemde reizen op onze website zijn slechts voorbeelden. Uiteraard is het mogelijk om de volgorde, verblijfsduur en accommodatiekeuze aan te passen. De kracht van Local Touch Travel is dat wij eerst alle wensen van de klant inventariseren en op basis hiervan een voorstel op maat maken.

PLAN ADVIESGESPREK

Handige links

ACCOMMODATIES

Tel: 035-6781795

E-Mail: info@localtouchtravel.nl

BTW NL8598.47.500.B01
KVK-nr 74306022

Local Touch Travel
Nieuwe Spiegelstraat 18
1406 SJ Bussum
Nederland