DE WERELD ONTDEKKEN

is onze passie

Local Touch Travel Griekenland Reizen Vakantie Eilandhoppen

Als je op zoek bent naar grote resorts op drukke plekken waar je zomaar eens je overbuurman uit Nederland tegen het lijf zou kunnen lopen, dan kun je ons beter niet bellen. Deze reizen laten wij graag aan onze collega touroperators over. Wat je dan wel van ons mag verwachten? Wij gaan voor jou op zoek naar kleinschalige accommodaties, originele combinaties en bijzondere belevingen op de bestemming. Wij maken jouw reis niet alleen geheel op maat, maar door ons aanbod van bijzondere excursies (wij noemen het liever “belevingen”) leer je het land en haar bewoners pas echt goed kennen!

Nieuwsgierig geworden naar de “Local Touch Travel”?

REIZEN OP MAAT MAKEN

ONS REISAANBOD

is onze expertise

Local Touch Travel Griekenland Reizen Vakantie Eilandhoppen bijzondere reizen beurs team

Leuk je te

ONTMOETEN!

Wij zijn Local Touch Travel en wij bestaan uit een ervaren en enthousiast team. Oké, we geven het maar meteen toe; wij zijn reisverslaafd! De vaste kern van ons team en hart van ons bedrijf zijn wij - Debbie en Stephanie. Samen werken wij met een aantal freelancers en partners stuk voor stuk al jaren in de reisbranche, in diverse functies en door deze ervaring bij diverse reisbureaus, touroperators en internationale reismerken, hebben wij veel ervaring opgedaan en veel van deze wereld mogen zien; van Kenia tot Vietnam en van Costa Rica tot aan Griekenland en Portugal. En laten deze laatste bestemmingen nou een bijzonder plekje in ons hart veroverd hebben!

In 2018 kwam onze grote droom uit en zijn we onze eigen touroperator label gestart Local Touch Travel, een touroperator gespecialiseerd in reizen op maat met de nadruk op de lokale beleving. Natúúrlijk moesten Griekenland en Portugal de eerste bestemmingen worden, maar er zijn nog zoveel bijzondere plekjes op deze wereld die wij graag met jullie willen delen, dat wij voorlopig nog niet klaar zijn!

Local Touch Travel Griekenland Reizen Vakantie Eilandhoppen

Local Touch Travel's

PASPOORT

ONZE "LOCAL TOUCH" TIP

ONZE FAVORIETE PERSOON IS

Ga op foodsafari in Athene of Lissabon!

Floortje Dessing

ONS MOOISTE (REIS)BOEK

ONZE FAVORIETE REISBESTEMMINGEN

De Blanke Masai / Corinne Hofmann

Parga in Griekenland & Madeira in Portugal

ONZE FAVORIETE GERECHTEN

ONZE LEUKSTE HOBBY

Griekse Stifado en Portugese Pasteis de Nata

Koken voor vrienden en familie

VEILIG BOEKEN, VEILIG OP REIS!

DE GARANTIES VAN:

Bij Local Touch Travel vinden we het belangrijk dat je met een veilig gevoel je reis kunt boeken en je je geen zorgen hoeft te maken of jouw reisorganisatie wel betrouwbaar is en of je je geld terug krijgt bij eventueel financieel onvermogen. Daarom zijn wij aangesloten bij alle bekende keurmerken zodat je weet waar je aan toe bent als het toch een keertje tegenzit.

Local Touch Travel

STICHTING GARANTIEFONDS REISGELDEN

Local Touch Travel (KvK nr. 74306022) is een activiteit van Onyx Travel B.V. en is aangesloten bij SGR onder nummer 3802. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in dit programma gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Local Touch Travel (KvK nr. 74306022) is een activiteit van Onyx Travel B.V. en is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat je als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

- (een deel van) de reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;

- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij jou vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

ALGEMENE NEDERLANDSE VERENIGING VAN REISORGANISATIES

Local Touch Travel is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) onder nummer 5587. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Op de reizen die we aanbieden op onze websites zijn de ANVR Reis- en boekingsvoorwaarden van toepassing.

Wij schrijven regelmatig (gast)blogs over "Veilig op Reis". Lees hier meer over een gratis artikel plaatsen.

VRAGEN & ANTWOORDEN

1

2

HOE KAN IK EEN REIS BOEKEN?

MOET IK BETALEN VOOR EEN ADVIESGESPREK BIJ LOCAL TOUCH TRAVEL?

Vul het contactformulier in en klik op versturen. Wij zullen dan de eerstvolgende werkdag contact met je opnemen om de definitieve prijs en beschikbaarheid met je door te nemen. Uiteraard helpen wij je ook graag telefonisch met het maken van een reservering, neem in dit geval contact op met 035-6781795.

Local Touch Travel adviseert jou geheel gratis en vrijblijvend. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Alleen op deze manier kunnen wij voor jou de beste reis samenstellen die volledig voldoet aan jouw wensen.

4

3

REIZEN TIJDENS COVID-19:

WAAR MOET IK ALS REIZIGER REKENING MEE HOUDEN?

IS HET WEL VEILIG OM NU NAAR GRIEKENLAND TE REIZEN?

Voor vertrek moet je een gezondheidsverklaring invullen van ons Ministerie van Buitenlandse zaken. Tevens moet je uiterlijk 24 uur voor vertrek een PLF-formulier (Personal Locator Form) invullen van de Griekse overheid.

Je ontvangt dan een QR-code die je bij aankomst op de luchthaven in Griekenland moet laten zien. Heb je dit niet gedaan, mag je helaas het land niet in. Ook dien je een negatief testresultaat van Covid-19 bij je te hebben dat niet ouder is dan 72 uur.

Griekenland is 1 van de minst getroffen landen als het gaat om Covid-19. Het land heeft in een vroeg stadium de grenzen op slot gedaan en doordat het uit zoveel eilanden bestaat, kan het virus zich veel minder snel verspreiden. Daarnaast doet de Griekse overheid veel aan wetgeving ter bescherming van de bewoners en de toeristen. Mocht je meer details willen weten, neem dan even contact met ons op.

LEES MEER

Onze

partners

Ook al kennen wij de meeste plekken nog zo goed, tóch is het fijn én belangrijk om samen te werken met een lokaal agent. Zij helpen ons met de inkoop en het samenstellen van ons product en zij kunnen jou ter plaatse bijstaan als het nodig is. Want die Griekse taal blijft ook voor ons lastig!

LOKAAL AGENT

Hydra Hotel Xenia Hydroussa Griekenland Reizen Vakantie Local Touch Travel Eilandhoppen

Wij kiezen onze accommodaties met zorg uit. Wij vinden het belangrijk dat er een goede verstandhouding is zodat wij ervan uit kunnen gaan dat het hotel onze gasten met open armen ontvangt en hen een onvergetelijk verblijf bezorgt! Daarom bezoeken wij de accommodaties regelmatig en drinken dan graag een Griekse koffie samen!

HOTELS

Local Touch Travel vliegt alleen met betrouwbare partners. Transavia is in 1965 is opgericht. Al meer dan 50 jaar lang brengen zij passagiers met veel plezier naar de mooiste vakantiebestemmingen in Griekenland. Transavia is onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep. Daarmee behoren ze tot de grootste luchtvaartgroep van Europa.

TRANSAVIA

House of Crete

Omdat je nu eenmaal niet het hele jaar door in Griekenland op vakantie kunt zijn, brengen wij graag een stukje Griekenland naar jou toe. Sindskort werken wij samen met de beste webshop in Griekse producten, namelijk "House of Crete". Ga naar de website en haal Griekenland in huis met de mooiste puur natuur producten van Kreta. Van olijfolie tot aardewerk en van honing tot Griekse wijnen. Yamas!

GRIEKSE

PRODUCTEN

Handige links

ACCOMMODATIES

Tel: 035-6781795

E-Mail: info@localtouchtravel.nl

BTW NL8598.47.500.B01
KVK-nr 74306022

Local Touch Travel
Nieuwe Spiegelstraat 18
1406 SJ Bussum
Nederland