Vakantie in Portugal

MADEIRA MET CITYSTOP

PORTO

MADEIRA

LISSABON

Combineer het paradijselijke Madeira met een van de historische steden Lissabon of Porto. Maak een unieke City-Island combinatie!

Lissabon ; de stad gebouwd op de heuvels, gelegen aan de Taag. Veel historische gebouwen, oude trammetjes en uitstekende keuken.

Het kleurrijke Porto bezoek je om kennis te maken met de melancholische Fado-muziek onder het genot van een glas Port. Nergens smaakt deze beter dan in Porto!

REISAANBOD

REISAANBOD

REISAANBOD

COMBINEER

een vakantie op Madeira

MET PORTO OF LISSABON

Vind jij het ook leuk om verschillende bestemmingen te combineren tijdens je vakantie? Dan is dit dé reis voor jou! Eerst een aantal dagen lekker actief genieten van de prachtige Portugese steden Lissabon of Porto om daarna het eilandleven te ervaren op het spectaculaire Madeira. Dát noemen wij nou een City-Island combinatie; Het beste van 2 werelden!

Bekijk hier onze voorbeeldreis.

Ontdek zelf

HOE MOOI MADEIRA IS

VAKANTIE OP MADEIRA - HET MOOISTE STUKJE VAN PORTUGAL

Wie denkt dat Madeira een saai eiland is, komt bedrogen uit. Je kijkt hier je ogen uit! Van groene heuvels tot kleine baaitjes en van spectaculaire kustroutes tot verscholen watervallen.

Niet voor niets heeft Madeira wederom, voor de 6e keer op een rij, de World Travel Award gewonnen en is verkozen tot " 's werelds mooiste eiland". Wil je ook weten waarom? Bekijk dan onze originele combinatiereis en ontdek zelf hoe mooi Madeira is.

op vakantie?

WAAR GAAN WE DIT JAAR

Ben jij ook avond aan avond aan het zoeken naar de perfecte vakantie, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of heb je eindelijk iets gevonden, maar twijfel je of het wel écht iets voor jou is? Waarom moeilijk doen? Laat het maar fijn aan ons over. Wij hebben alle kennis in huis en je kunt ons niet blijer maken dan speciaal voor jou een reis samen te stellen! Neem gewoon even contact met ons op zodat jij je kostbare tijd kunt besteden aan andere leuke dingen!

CONTACT

Handige links

ACCOMMODATIES

Tel: 035-6781795

E-Mail: info@localtouchtravel.nl

BTW NL8598.47.500.B01
KVK-nr 74306022

Local Touch Travel
Nieuwe Spiegelstraat 18
1406 SJ Bussum
Nederland