REIZEN DOOR DE OGEN VAN EEN LOCAL

Als je op reis gaat, wil je zoveel mogelijk meekrijgen van de plaatselijke cultuur en de mensen, maar hoe leer je een land nu het beste kennen? Local Touch Travel brengt jou op verschillende manieren in contact met de lokale bevolking. Op deze manier neem je (soms letterlijk) een kijkje in hun leven en leer je meer over de gebruiken en achtergronden van een land en haar bewoners.

Wij hebben daarom een aantal bijzondere “belevingen” samengesteld. Zo maak jij contact met de locals in Portugal. Wat dacht je bijvoorbeeld van “Porto door de ogen van een local”? Of leer Funchal op Madeira kennen in een Tukxi (de Portugese versie van een Tuk-Tuk). Ga met een privé gids van de gebaande paden af in Lissabon en ontdek waar de locals zelf graag komen.

Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Al onze belevingen zijn vooraf te reserveren en vinden plaats in kleine groepen of het zijn privé-tours.

Een land echt ontdekken doe je door contact te hebben met locals. Local Touch Travel organiseert bijzondere activiteiten met waardevolle momenten, waardoor jij je mooiste vakantieverhaal kan beleven.

In contact met de locals

Verborgen parels op de fiets

in Lissabon

Wil je aan de drukte van het centrum ontsnappen, het echte Lissabon ontdekken en lekker sportief op de fiets bezig zijn? Deze privé fietstour met lokale gids is geheel afgestemd op jouw wensen. Zie Lissabons traditionele kant, verken de authentieke wijken en hoor vele interessante verhalen van je lokale gids.

Ontmoet jouw gids en ontdek Lissabon door de ogen van een local. Heb jij speciale wensen voor de tour? Heb je meer interesse in kunst of toch liever architectuur, vind je iets minder wandelen prettig of heb je kinderen bij je? Omdat je een privé tour boekt heb je alle vrijheid en kan je alles afstemmen met je eigen gids.

Geïnteresseerd in deze bijzondere beleving? Laat je adviseren door onze reisspecialisten of bekijk hier ons reisaanbod.

Stadsrondrit in een "Tukxi"

op Madeira

Ontdek Funchal met een lokale privé gids in een Tukxi, een charmant en origineel vervoersmiddel. De 75 minuten durende tour neemt je mee naar de 15e-eeuwse oude binnenstad, met stops bij de fantastische uitkijkpunten van Socorro en Villa Guida. Ervaar een mix van monumenten uit verschillende eeuwen in het stadscentrum, waaronder de 15e-eeuwse kathedraal, de Mercado dos Lavradores (boerenmarkt) en het stadsplein waar het stadhuis en het jezuïetenklooster te vinden zijn.

Bezoek de wijk São Pedro, waar het oudste klooster van het eiland, Santa Clara, het beroemde museum van Quinta das Cruzes en de kerk van São Pedro te bewonderen zijn. Om je tour af te sluiten, rij je langs de stadstuin en het Santa Catarina Park om een ​​voorproefje te krijgen van de beroemde tuinen van Madeira.

De Tukxi is klein en manoeuvreert comfortabel door de smalle straatjes van de stad. Deze tour is de perfecte kennismaking met de stad Funchal! De groepsgrootte is maximaal 3 personen.

Geïnteresseerd in deze bijzondere belevenis? Laat je adviseren door onze reisspecialisten of bekijk hier ons reisaanbod.

Tukxi Madeira Portugal excursies FUNCHAL

Door de ogen van een Local

in Porto

Porto is niet zo heel groot, maar heeft heel veel bezienswaardigheden. Met deze tour krijg je in 90 minuten een korte introductie tot deze mooie stad. Ontdek de hoogtepunten van de stad en ontvang persoonlijke tips van jouw privé gids voor een nóg betere beleving! Deze tour is 100% aangepast op jouw wensen en wie kent deze mooie stad nou beter dan de locals die er leven?

 

En wist je dat het stadhuis zijn eigen Portugese tegelafdeling heeft? Bij Tiles-depot kun je tegels uit verschillende periodes en fabrieken vinden, gemaakt door diverse kunstenaars. Ontdek de belangrijkste gebouwen die in Barok stijl zijn ontworpen, zoals de kerk en toren van Clerigos en nog veel meer.

Geniet van de lokale hotspots, allemaal met behulp van een local. Ontmoet jouw eigen gids bij Praça de Gomes Teixeira en laat hem of haar de perfecte Porto kickstart-tour speciaal voor jou maken!

Geïnteresseerd in deze bijzondere belevenis? Laat je adviseren door onze reisspecialisten of bekijk hier ons reisaanbod.

ADVIES OP MAAT?

Plan dan nu een kosteloos adviesgesprek met een van onze reisspecialisten en laat ons jouw perfecte reis samenstellen. De reizen op onze website zijn voorbeeldreizen. Uiteraard is het mogelijk om de bestemmingen,  volgorde, verblijfsduur en type accommodatie naar keuze aan te passen. Onze kracht is dat wij eerst jouw wensen inventariseren en op basis hiervan maken we een voorstel op maat.