VITAMINE ZEE

Zon, zee en strand zijn vaak de eerste dingen waar je aan denkt als je het woord vakantie hoort. Azuurblauw water, lange zandstranden of verborgen baaitjes zijn dé plekken waar we ons graag bevinden als we vakantie vieren. Maar er zijn meer manieren om van de prachtige Griekse zee te genieten. Bijvoorbeeld een Sunset Cruise op een klein zeilschip in Mykonos of met een kayak langs de indrukwekkende zeegrotten van Lefkas. Local Touch Travel heeft voor jou de meest bijzondere belevingen met “de zee” als hoofdrolspeler geselecteerd. Zo kun jij optimaal genieten van je vakantie!

Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Al onze belevingen zijn vooraf te reserveren en vinden plaats in kleine groepen (tegen meerprijs ook privé-tours mogelijk).

Creëer belevingen tijdens jouw vakantie - combineer zon, zee & strand met het ontmoeten van bijzondere mensen op speciale plekken en beleef je mooiste vakantieverhaal.

In touch met de locals

SUNSET CRUISE

Mykonos

Of je nu romantisch bent aangelegd of niet, deze Sunset Cruise langs Mykonos en Little Venice zal ieders hart sneller doen kloppen. Dit deel van Mykonos stad dankt haar naam aan de oude huizen die in het water staan en balkonnetjes die bijna gevaarlijk boven het water hangen. Het kan gezellig druk zijn op de kleine terrasjes aan de smalle strook langs het water. Toch rustig genieten van dit bijzondere plekje? Stap dan aan boord van een traditioneel houten schip en geniet van de mooiste uitzichten op Little Venice en dit bijzondere eiland.

Laat je onderdompelen in de rust van het kabbelende water en ervaar de meest spectaculaire zonsondergang onder het genot van een verkoelend drankje. Zeg nou zelf: Hoe kun je je avond beter beginnen? Dus camera’s in de aanslag en genieten maar!

Geïnteresseerd in deze bijzondere belevenis? Laat je adviseren door onze reisspecialisten of bekijk hier ons reisaanbod.

ZEEKAJAKKEN

Lefkas

Dichter bij zee kom je niet vandaag. Tijdens deze avontuurlijke beleving, ga je samen met een kleine groep in een 1- of 2-persoonskayak peddelen langs de kust. Onderweg kom je langs de meest prachtige zeegrotten, gevuld met het helderblauwe water van de Ionische Zee. Op sommige plekken kun je zelfs een heel stuk de grot in varen met je kajak en kun je de stalactieten met eigen ogen bekijken. Heb je het warm gekregen van het bewegen in de Griekse zon? Dan is het tijd om een verlaten strandje op te zoeken, een snorkel te pakken en je onder te dompelen in de prachtige onderwaterwereld. Even lekker zwemmen en genieten van al het moois om je heen. Van al deze indrukken, krijg je trek dus wordt er ook gezorgd voor een traditionele Griekse snack en picknick!

Geïnteresseerd in deze bijzondere belevenis? Laat je adviseren door onze reisspecialisten of bekijk hier ons reisaanbod.

VIP CRUISE

Kefalonia

Turquoise wateren omringd door met pijnbomen begroeide heuvels. De kust van Kefalonia is een genot om langs te varen. Tijdens deze dagtocht ga je aan boord van een jacht, waar je geniet van een lunch en een glas bubbels op het dek. Er is tijd om te zwemmen en te snorkelen. Vakantie is bedoeld om te ontspannen en weer op te laden en tijdens deze cruise gaat dat zeker lukken. Je gaat aan boord in Poros of in Agia Pelagia. Terwijl de boot het ruime sop kiest in de Ionische Zee bewonder je minuscule eilandjes en de kust van Kefalonia. Verborgen baaien en grotten, je ontdekt ze allemaal. Afkoelen doe je op een van de snorkellocaties die worden aangedaan. Dan is het tijd voor lunch in de zon, met een mix van de Mediterrane en Aziatische keuken en een lokaal wijntje erbij. De middag breng je door met nog meer snorkelen of met soezen aan boord. Met een beetje geluk spot je een dolfijn of een schildpad. Terwijl we terugvaren naar de haven sluit je de tocht af met een glas bubbels.

Geïnteresseerd in deze bijzondere belevenis? Laat je adviseren door onze reisspecialisten of bekijk hier ons reisaanbod.

Advies op maat?

Plan dan nu een kosteloos adviesgesprek met een van onze  reisspecialisten en laat jouw perfecte reis samen stellen. De genoemde reizen op onze website zijn slechts voorbeelden. Uiteraard is het mogelijk om de volgorde, verblijfsduur en accommodatie naar keuze aan te passen. De kracht van Local Touch Travel is dat wij eerst alle wensen van de klant inventariseren en op basis hiervan een voorstel op maat maken.