ACTIEF GENIETEN

op vakantie

Je kent het wel, je bent op vakantie en na 2 dagen relaxen bij het zwembad of aan zee, word je onrustig. Je wilt wat actiefs doen, maar tegelijkertijd ook iets van het land zien. Daar hebben wij wat op gevonden! Op veel van onze bestemmingen bieden we originele activiteiten aan waardoor je op een actieve manier kunt genieten van de omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld kajakken op zee bij het eiland Poros of paardrijden en raften door een schitterende kloof net buiten Parga. En wat dacht je van een Eco-fietstour door het oude Athene of een uitgebreide wandeling door het historische centrum van Hydra?

Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Al onze belevingen zijn vooraf te reserveren en vinden plaats in kleine groepen (tegen meerprijs ook privé-tours mogelijk).

Wil jij op een originele en milieuvriendelijke manier Athene ontdekken? Dan is deze “wooden bike” tour echt iets voor jou! De fietsen zijn handgemaakt en bestaan voornamelijk uit natuurlijke materialen. Naast de verhuur worden de fietsen ook in diverse Europese steden verkocht en voor elke verkochte fiets wordt 1 boom terug geplant en deze boom krijgt dan de naam van de koper. Mooi initiatief toch?! Tijdens de fietstocht kom je zowel op de geheime hotspots als langs de bekende bezienswaardigheden. En natuurlijk is er genoeg tijd om die ene perfecte “instagrammable” foto te maken! Je eindigt de tour bij een rooftopbar waar je kunt genieten van een waanzinnig uitzicht op een spectaculaire zonsondergang.

Geïnteresseerd in deze bijzondere belevenis? Laat je adviseren door onze reisspecialisten of bekijk hier ons reisaanbod.

ECO FIETSTOUR

Athene

Vanaf € 55,- p.p.

Zodra je voet aan wal zet op Hydra, voel je de rijke historie van dit bijzondere eiland. Niet voor niks hebben vele zangers, muzikanten, schrijvers en andere artiesten van over de hele wereld hun hart verpand aan Hydra. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bekende zanger Leonard Cohen?

Samen met gids Maria, doe je een stap terug in de tijd en leer je van alles over het verleden, de bijzondere bouwstijlen en de tradities van de bevolking hier. Maar let wel; alles te voet want motorvoertuigen zijn nog steeds verboden op Hydra!

Geïnteresseerd in deze bijzondere belevenis? Laat je adviseren door onze reisspecialisten of bekijk hier ons reisaanbod.

HISTORISCHE WANDELTOUR

Hydra

Vanaf € 59,- p.p.

KAJAKKEN

Vandaag beleef je het ultieme gevoel van vrijheid! Vanuit je kajak hoor je niks dan het klotsen van de zee en de rust op het kalme water in de prachtige baaien. De wateren rondom Poros zijn ideaal voor zowel beginners als ervaren kajakkers. Onderweg geniet je van mooie strandjes, een indrukwekkende kustlijn en een heldere, turquoise blauwe zee. Onder leiding van een ervaren gids en uitgerust met goed materiaal leer je Poros van een hele andere kant kennen!

Geïnteresseerd in deze bijzondere belevenis? Laat je adviseren door onze reisspecialisten of bekijk hier ons reisaanbod.

Poros

Vanaf € 95,- p.p.

De natuur is op veel plekken overweldigend mooi, maar niet altijd toegankelijk te voet of met de auto. Hoe tof is het dan om bijvoorbeeld te paard of met een kano of een raft een gebied te verkennen? Je beleeft de omgeving zo veel intenser en op een hele andere manier. Deze foto is gemaakt bij een prachtig natuurgebied op slechts 40 minuten afstand van Parga. Je kunt hier prachtig wandelen langs of door de rivier, paardrijden of zelfs een stukje wildwatervaren. Echt een aanrader en één van mijn favoriete plekjes!

actieve belevenissen?

Wil je weten waar dit is of zoek je naar nog meer leuke,

Neem contact op met ons reisspecialisten en laat je adviseren wat bij jou past.

tijdens jouw vakantie

Belevingen opdoen

doe je meestal als je lekker actief bent.

Laat Local Touch Travel bijzondere activiteiten organiseren, creëer waardevolle momenten en beleef je mooiste verhaal.

Local Touch Travel Griekenland Reizen Vakantie Eilandhoppen team over ons debbie hendriks

ADVIES OP MAAT?

Debbie

Plan dan nu een kosteloos adviesgesprek met reisspecialist

en laat jouw perfecte reis samen stellen. De genoemde reizen op onze website zijn slechts voorbeelden. Uiteraard is het mogelijk om de volgorde, verblijfsduur en accommodatiekeuze aan te passen. De kracht van Local Touch Travel is dat wij eerst alle wensen van de klant inventariseren en op basis hiervan een voorstel op maat maken.

PLAN ADVIESGESPREK

Handige links

ACCOMMODATIES

Tel: 035-6781795

E-Mail: info@localtouchtravel.nl

BTW NL8598.47.500.B01
KVK-nr 74306022

Local Touch Travel
Nieuwe Spiegelstraat 18
1406 SJ Bussum
Nederland