Voorpret op je volgende reis

MET GRIEKSE RECEPTEN

"UIT PAULINES KEUKEN"

Je leert een bestemming pas écht goed kennen door het ontdekken van de lokale keuken. Als wij op reis gaan naar Griekenland, is het onze missie om bijzondere restaurants te vinden waar je “het echte Griekenland” kunt proeven en beleven. Wat we daarmee bedoelen? Wij kiezen liever niet het restaurant dat bovenaan staat in bijvoorbeeld Tripadvisor. Daar is niks mis mee, maar dat betekent waarschijnlijk wel dat je er niet de enige toerist bent.

OVER DE AUTEUR

Debbie Hendriks -> Oprichter en Reisexpert

Hoe mooi is het als je van je grootste passie je vak kunt maken? Debbie heeft al haar hele leven in diverse functies in de reiswereld gewerkt en heeft al veel van deze wereld mogen zien; van Kenia tot Vietnam en van Costa Rica tot aan Griekenland. En laat deze laatste bestemming nou een bijzonder plekje in haar hart veroverd hebben! In 2018 heeft Debbie dus ook haar eigen reislabel opgezet: Local Touch Travel. Weg van de massa, in contact met de locals, actief, culinair en vooral belevingen creëren. Debbie’s persoonlijke doel is dan ook om het reisaanbod van Local Touch Travel zó bijzonder te houden, dat je over 20 jaar nog weet waar je bent geweest én dat jij je mooiste verhaal hebt kunnen beleven!

PROEF HET ECHTE GRIEKENLAND

Wij gaan liever op zoek naar authentieke restaurants, vaak gelegen in smalle steegjes van kleine dorpjes. Het soort restaurant dat al generaties lang door dezelfde familie gerund wordt. Waar je uitgenodigd wordt in de keuken om je eigen verse vis te kiezen en waar je een praatje met de eigenaar kunt maken over de Griekse tradities. Het soort restaurants waar “oma” nog kookt en je het echte traditionele Griekse eten kunt eten. Want er is zoveel meer dan Griekse salade en Gyros. De lokale gastronomie is dus een groot onderdeel van de belevingen die je op vakantie kunt opdoen. Lekker eten is bij ons thuis ook een belangrijke factor van ons sociale leven, het liefst met veel vrienden of familie. Samen koken, genieten van het lekkere eten en goede gesprekken vormen voor zowel de Grieken als voor ons een belangrijk onderdeel van ons leven.

Griekse Recepten Uit Paulines Keuken

DE BESTE GRIEKSE RECEPTEN

Om na terugkomst uit Griekenland nog even in die heerlijke vakantiesferen te blijven, kijken wij graag op de website van Uit Paulines Keuken voor inspiratie van (Griekse) recepten. Paulines Keuken is dé plek voor foodlovers. In haar blogs deelt zij al haar keukengeheimen en inspireert zij jou om elke dag lekkere, mooie en écht makkelijke recepten te bereiden. Pauline laat je zien dat koken (en vooral lekker eten) helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Wat ons natuurlijk extra aanspreekt, is dat haar verloofde half Grieks is en ze daardoor een heel andere kijk op de Griekse keuken heeft gekregen. Pauline en haar zus Annika hebben het bedrijf opgezet in 2010 en de passie voor eten en alles erom heen spat er vanaf. Bij Paulines Keuken zie je daadwerkelijk “de persoon” die achter het bedrijf staat en dat is een eigenschap waarin wij ons zeker kunnen herkennen. Persoonlijke aanpak en gedreven door passie voor wat je doet. Dát maakt een bedrijf succesvol!

Local Touch Travel Reizen Griekenland Vakantie Grieks salade

GRIEKSE SFEER BIJ JOU THUIS

Wil jij ook een “avondje op vakantie” naar Griekenland? Probeer dan eens één van onze favoriete recepten uit onderstaande Top 3 of neem een kijkje op de Griekse thema pagina van Paulines Keuken. Succes gegarandeerd!

Haal Griekenland in huis!

Griekse Recepten

TOP 3 GRIEKSE RECEPTEN VAN LOCAL TOUCH TRAVEL

1.) Onze favoriet was de Griekse Orzo salade met citroendressing, om van te smullen, lekker gezond en licht. Hij is ook nog eens makkelijk en snel te bereiden, dus een ideaal recept voor op een zomerse dag!

Griekse recepten Souvlaki bowl

2.) Het klinkt standaard maar dat is het niet – de Souvlaki bowl met zoete aardappelfriet. Door de zoete aardappel smaakt dit gerecht toch echt heel anders en als ik Souvlaki eet, moet ik toch altijd terug denken aan mijn heerlijke vakanties in Griekenland en verheug ik me al erop om weer terug te gaan.

Feestje op je bord!

Griekse Recepten - Skinny Moussaka

3.) Als grote fan van Moussaka vonden wij de Skinny Moussaka ook heerlijk en met deze skinny variant blijf je “bikini-proof”. Best belangrijk toch?! Uiteraard kun je het rundergehakt in dit recept ook vervangen door kipgehakt of vegetarisch gehakt, net zo lekker en vega-vriendelijk.

CULINAIRE REIZEN NAAR GRIEKENLAND

Ben je al in de stemming gekomen om Griekenland in huis te halen of heb je meteen zin gekregen om deze gerechten in het land van oorsprong te proeven? Local Touch Travel biedt een bijzonder assortiment van culinaire reizen aan. Allemaal met veel zorg geselecteerd, heel persoonlijk en authentiek en een echte beleving tijdens je reis. Vraag een offerte op maat aan en haal het maximale uit jouw volgende reis naar Griekenland.

CONTACT

Beleef je mooiste verhaal met Local Touch Travel!

Jouw reactie
Uitklappen

Handige links

VOORBEELDREIZEN

Tel: 035-6781795

E-Mail: info@localtouchtravel.nl

BTW NL8598.47.500.B01
KVK-nr 74306022

Local Touch Travel
Nieuwe Spiegelstraat 18
1406 SJ Bussum
Nederland