Eilandhoppen

DE ULTIEME MANIER VAN REIZEN

Krijg jij ook het échte vakantiegevoel als je op een eiland bent, maar wil je niet gebonden zijn aan 1 bestemming? Wil je verblijven in bijzondere accommodaties en kennismaken met de locals? Vind je het fijn als je niet meer hoeft na te denken over alle losse segmenten zoals vluchten, overtochten, transfers en verblijf? Dan zijn onze eilandhopcombinaties écht iets voor jou! Lees onze blog en je wil nooit meer iets anders!

WAT IS EILANDHOPPEN?

Bij Eilandhoppen verplaats je je na een aantal dagen (meestal) per ferry van het ene naar het andere eiland. Heerlijk ontspannen aan boord, genieten van de vaak korte, maar mooie boottocht. Zo heb je voldoende tijd om afscheid te nemen van de ene bestemming, terwijl je je alweer vol gezonde nieuwsgierigheid afvraagt wat de volgende bestemming allemaal te bieden heeft.

WAT MAAKT EILANDHOPPEN ZO LEUK?

Het eilandleven wordt vaak gekenmerkt door de relaxte sfeer en het vele buiten zijn. We kennen bijna niemand die er niet van houdt. Of het nu ver is of dichtbij, het eilandgevoel doet iets met je!

Er zijn ontelbaar veel eilandengroepen en daarmee mooie vakantiebestemmingen op de wereld, zelfs als de eilanden dichtbij elkaar liggen, kunnen ze nog enorm van elkaar verschillen qua natuur en cultuur. Rondreizen zijn populair, dus waarom zou je je tegen laten houden door het feit dat je op een eiland zit? Door onze eiland-combinaties laten wij je in 1 reis kennis maken met het beste van beide werelden; het echte eilandgevoel in combinatie met een rondreis.

Ultiem genieten

DE BESTE BESTEMMINGEN OM TE EILANDHOPPEN

Iedereen heeft er wel eens van gehoord; eilandhoppen in Griekenland, 1 van de bekendste en beste eilandhop-bestemmingen als je het ons vraagt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een reis langs de Cycladen: Santorini, Mykonos en Naxos. Deze eilanden liggen niet verder dan 1.5 uur varen van elkaar verwijderd , maar hebben alle 3 een zeer eigen karakter, tradities en totaal verschillende natuur.

Eilandhoppen zonder van accommodatie te wisselen en je koffer steeds opnieuw uit te pakken? Elke ochtend wakker worden op een nieuwe bestemming? Dat kan nu met onze kleinschalige 4, 5, 8-daagse cruises langs diverse Griekse Eilanden. Celestyal Cruises zorgt voor een aangename en luxe manier van reizen en regelt ook nog eens de excursies op de eilanden. Jij hoeft dus alleen maar te genieten!

EILANDHOPPEN INGEWIKKELD? WELNEE!

Bij Local Touch Travel willen we het jou zo makkelijk mogelijk maken zodat jij optimaal kunt genieten van je vakantie. Wij verzorgen niet alleen je verblijf in de accommodatiecategorie van je keuze, maar ook de ferrytickets, transfers op de eilanden en indien gewenst vluchten, autohuur en verzekeringen. En zelfs als je op de bestemming bent, helpen wij je graag op weg met de beste tips en de leukste excursies bij – en mét de locals!

Reizen door de ogen van een local!

BELEEF HET LOKALE GEVOEL

Zoals hierboven al even kort genoemd, brengt Local Touch Travel je graag in contact met de lokale bevolking. Wij hebben onze kleinschalige accommodaties niet alleen uitgezocht op ligging en faciliteiten, maar des te meer op gastvrijheid. Want persoonlijke benadering en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Door ons veelzijdige en unieke aanbod van excursies , zorgen wij er dan ook graag voor dat je ter plekke kennis kunt maken met het echte lokale leven. Probeer de lokale wijnen van Kefalonia tijdens een wijnproeverij of krijg een kijkje achter de schermen bij het olijven plukken bij de lokale boer. Volg een kookworkshop op Santorini of proef de smaken uit de griekse keuken tijdens een smakelijke foodtour door Athene.

ENTHOUSIAST GEWORDEN OVER EILANDHOPPEN?

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar de Eilandhop-toppers uit ons aanbod?

Bekijk onze reizen of laat je adviseren door ons reisspecialisten.

MEER INFO

Beleef je mooiste verhaal met Local Touch Travel!

Jouw reactie
Uitklappen

Handige links

VOORBEELDREIZEN

Tel: 035-6781795

E-Mail: info@localtouchtravel.nl

BTW NL8598.47.500.B01
KVK-nr 74306022

Local Touch Travel
Nieuwe Spiegelstraat 18
1406 SJ Bussum
Nederland