Eilandhoppen Griekenland met gezin

Boek je eilandhopreis bij de specialist!

Eilandhoppen in Griekenland met je gezin kan best een uitdaging zijn. Als de kinderen nog klein zijn, ben je  redelijk flexibel. Een kind tot 2 jaar kan op schoot in het vliegtuig, buiten de schoolvakanties is het makkelijker om te reizen, en een kind is gemakkelijk mee te nemen in een draagzak of kinderwagen. Je hoeft dan alleen rekening te houden met slaaptijden. Maar zodra ze vier worden en naar school gaan, veranderen de regels. 

Eigenlijk wordt het pas echt uitdagend vanaf hun 5e jaar, wanneer ze officieel leerplichtig zijn. Dan ben je als ouders opeens gebonden aan de schoolvakanties. In het begin kan dit als een beperking voelen, maar na verloop van tijd raak je eraan gewend. Wel moet je wat eerder beginnen met nadenken over de vakantieplannen met je gezin. Zo kun je eerder actie ondernemen om te boeken, anders vis je waarschijnlijk achter het net of betaal je een veel hogere prijs.

Eilandhoppen Griekenland met je gezin

Local Touch Travel denkt graag met jou mee hoe we voor jullie de ideale gezinsvakantie kunnen samenstellen. Eilandhoppen Griekenland met gezin vraagt om rekening te houden met een aantal zaken. Zo wil je niet te vaak verplaatsen, een rustig reistempo en kindvriendelijke accommodaties. Een zwembad en een goede uitvalsbasis voor zowel de ouders als de kinderen is een pré. Op deze manier maken we eigenlijk al onze bestemmingen geschikt voor een eilandhop vakantie met het gezin!

Local Touch Travel ontzorgt jou!

Wij maken reizen op maat en ontzorgen daarmee de klant. Dit doen we door naast de standaard elementen van vlucht en accommodatie ook alle transfers (naar en van havens en accommodaties) en de ferry-overtochten te verzorgen. De transfers zijn altijd op prive-basis. Daarnaast zijn we aangesloten bij alle bekende keurmerken, zoals het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds en bieden wij een omboekgarantie zodat je met een gerust hart op vakantie kunt. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een reisvoorstel op maat voor jouw rondreis naar de Griekse Eilanden,

Is eilandhoppen geschikt voor kinderen van alle leeftijden?
Eilandhoppen met tieners

Naarmate de kinderen ouder worden, krijgen ze hun eigen vakantiewensen en vinden ze het afwisselende karakter van eilandhoppen in Griekenland juist leuk. Kinderen vinden een ferryovertocht al heel avontuurlijk. Bovendien vinden ze het vaak leuk om na 4 of 5 nachten van bestemming te wisselen. Een nieuwe hotelkamer, een nieuw zwembad en nieuwe kinderen om te leren kennen.

Voor tieners is goede wifi belangrijk en moeten er natúúrlijk “insta-waardige” foto’s gemaakt kunnen worden. Gelukkig heeft Griekenland daar veel van te bieden! Wat dacht je van de Cycladen, met hun witte huisjes en blauwe koepels? De gouden stranden van Naxos of hip en happening Paros? Misschien juist lekker snorkelen en bootje varen bij de Ionische eilanden, met plekken als Parga, het charmante Corfu-stad en Lefkas.

Examenreis met paps of mams!

Waar verblijf je met je kinderen?

Kom je als gezin niet al snel terecht in een all-inclusive resort? Bij ons niet! We werken alleen met kleinschalige accommodaties die zich onderscheiden in authenticiteit, waar je het gevoel krijgt echt in Griekenland te zijn en waar je wordt ontvangen als naaste familie. We snappen dat de ligging en de faciliteiten van de accommodatie extra belangrijk zijn. Dus niet te ver weg van een plaatsje en de zee en een zwembad erbij is natuurlijk ook heel fijn! Gastvrijheid vinden we belangrijk: alles staat in het teken om jullie een zorgeloze, ontspannen familievakantie naar de Griekse eilanden te bieden.

 

Toffe belevingen met kinderen

Ga op avontuur met je kids!

Maak je droomreis werkelijkheid!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en maak je droomreis werkelijkheid! De reizen op deze site zijn maar een voorbeeld. Jij hebt de controle: verander de volgorde, de duur van je verblijf, zelfs je accommodatie! Bij Local Touch Travel gaan we voor de persoonlijke aanpak. We luisteren eerst naar jóuw wensen en stellen dan een op maat gemaakt voorstel samen.