Examenreis met je tiener

Combineer Athene met een eiland!

Examenreis met je tiener

Local Touch Travel denkt graag met jou mee hoe we voor jullie de ideale ouder-kindreis kunnen samenstellen. Geinteresseerd in de geschiedenis van Athene of liever fietsen of een heuse foodsafari? Alles is mogelijk! Op deze manier stemmen wij de eilandhop vakantie met je tiener volledig af op jullie wensen!

Local Touch Travel ontzorgt jou!

Wij maken reizen op maat en ontzorgen daarmee de klant. Dit doen we door naast de standaard elementen van vlucht en accommodatie ook alle transfers (naar en van havens en accommodaties) en de ferry-overtochten te verzorgen. De transfers zijn altijd op prive-basis. Daarnaast zijn we aangesloten bij alle bekende keurmerken, zoals het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds en bieden wij een omboekgarantie zodat je met een gerust hart op vakantie kunt. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een reisvoorstel op maat voor jouw rondreis naar de Griekse Eilanden,

Een herinnering om nooit te vergeten!
Athene is hip - Poros relaxen aan het strand

Gezellig slenteren in Athene over de vlooienmarkt van Monastiraki, langs de moderne shops van Ermou Street en een cocktail drinken in een rooftop bar met uitzicht op de befaamde Akropolis. Lekker in je zomeroutfit de hippe stad Athene ontdekken. Hotel in het centrum bij het gezellige Plaka, Anafiotika of Psiri, zodat je op loopafstand zit van alle bezienswaardigheden en terrasjes.

Vanuit Athene ca 45-60 minuten op de boot naar de Saronische eilanden Poros of Hydra voor een paar dagen zon, zee en strand. Tijd om overdag te relaxen in de Griekse zon en ’s avonds te paraderen in jullie nieuw gescoorde outfits over de boulevard van het gezellige hoofdstadje.

Je interesse opgewekt? Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave voor deze examenreis met je tiener naar Athene en de eilanden.  Natuurlijk zijn andere bestemmingen ook mogelijk en we doen je met onze jarenlange ervaring graag een prachtig reisvoorstel.

Eilandhoppen met je gzin

Ga op avontuur met je kids!

Maak je droomreis werkelijkheid!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en maak je droomreis werkelijkheid! De reizen op deze site zijn maar een voorbeeld. Jij hebt de controle: verander de volgorde, de duur van je verblijf, zelfs je accommodatie! Bij Local Touch Travel gaan we voor de persoonlijke aanpak. We luisteren eerst naar jóuw wensen en stellen dan een op maat gemaakt voorstel samen.